ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΑΡΙΣΑ -ΜΕΤΕΩΡΑ -ΤΡΙΚΑΛΑ 23-26/12/17


TASIOS TRAVEL 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 22 - ΞΑΝΘΗ 

ΤΗΛ.2541026865

Info@tasiostravel.gr

 

 

4 ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

ΛΑΡΙΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΠΗΛΙΟ – ΒΟΛΟΣ 

ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

 

1Η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ  23/12/2017   ΞΑΝΘΗ – ΛΑΡΙΣΑ

 Αναχώρηση στις 09:00 το πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Μουσθένη, περνάμε περιφερειακά τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ, με ανάλογη στάση για φαγητό, φθάνουμε στην ΛΑΡΙΣΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το πάρκο Αλκαζάρ   όπου σε μια έκταση 64 στρεμμάτων είναι το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο ‘ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ’ όπου θα παρουσιάζονται δεκαεννέα (19) διαφορετικοί θεματικοί χώροι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

2Η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2017  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ  

 Πρωινό και αναχώρηση για το ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, μια εκπληκτική ιδέα του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ όπου ζωογονήθηκε όλη η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία της ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. Επίσκεψη στο ΦΡΑΓΜΑ και στη συνέχεια ανεβαίνουμε στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ όπου θα προσκυνήσουμε και θα ξεναγηθούμε σ’ έναν από τους Φάρους της Ορθοδοξίας, που διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας. Μετά θα πάμε στην πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, για φαγητό. Στην επιστροφή μας θα κάνουμε στάση για να γνωρίσουμε την ΚΑΡΔΙΤΣΑ και ειδικά τον Χριστουγεννιάτικο Πάρκο ‘ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ’ στην ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥΠΟΛΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

 

3Η ΜΕΡΑ : ΔΕΥΤΕΡΑ  25/12/2017 ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΥΛΟΙ ΞΩΤΙΚΩΝ   

 Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα φημισμένα ΜΕΤΕΩΡΑ και ειδικότερα τα μοναστήρια του ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΒΑΡΛΑΑΜ, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Η επόμενη στάση μας είναι η ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη και για καφέ. Στη συνέχεια θα πάμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ για να επισκεφτούμε τον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, για να διασκεδάσουμε σαν παιδιά. Το απόνεμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν σε Ταβέρνα με φαγητό ποτό και μουσική. Διανυκτέρευση.

 

 

4Η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ  26-12-2017 ΛΑΡΙΣΑ – ΠΗΛΙΟ – ΒΟΛΟ – ΞΑΝΘΗ

 Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το ΠΗΛΙΟ βασίλειο των Κενταύρων και ειδικότερα την ΠΟΡΤΑΡΙΑ την ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ (στάση για να περπατήσουμε στο όμορφο γραφικό χωριό και να θαυμάσουμε τον Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο). Η επόμενη στάση μας για να την γνωρίσουμε είναι η όμορφη πόλη του  ΒΟΛΟΥ, ελεύθερος χρόνος για φαγητό   στα φημισμένα ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

.

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

160 EURO

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:

115 EURO

Μονόκλινο:

205 EURO

ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ  4ΗΜΕΡΑ :

 15 EURO

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις στην ΛΑΡΙΣΑ στο ξενοδοχείο METROPOL’ 3 αστέρων

     σε δίκλινα δωμάτια.

  • Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές  του προγράμματος.
  • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α

 

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

  • Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 


 
 

 

 

   
Mailing List

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές μας


:: Η εταιρεία μας :: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :: Όροι Ταξιδίων :: Υπηρεσίες :: Εκδρομές :: 4ΗΜΕΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 30-02/01/17 :: 3HMERH ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 24-26/12/17 :: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 23-26 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ :: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ 24-26/12/17 :: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΑΡΙΣΑ -ΜΕΤΕΩΡΑ -ΤΡΙΚΑΛΑ 23-26/12/17 :: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 23-26/12/17 :: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΣΟΦΙΑ 23-26/12/17 :: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -ΒΙΕΝΝΗ 23-27/12/17 :: ΗΜΕΡΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 31-02/01/17 :: 3ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛ/ΠΟΛΗ :: 4 ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – :: ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ :: ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ :: 3ΗΜΕΡΗ & 4ΗΜΕΡΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: 4ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: Επικοινωνία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης