Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ


TASIOS TRAVEL 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 22 - ΞΑΝΘΗ 

ΤΗΛ.2541026865 

Info@tasiostravel.gr

 

 

 

Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α

 

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ

 

ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 

 

1η ΗΜΕΡΑ:   ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  05/01/2018   ΞΑΝΘΗ – ΟΧΡΙΔΑ

 Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08:00 το πρωί, με ολιγόλεπτη στάση για ξεκούραση στην Μουσθένη, και μέσω ΈΔΕΣΣΑΣ άφιξη στο συνοριακό φυλάκιο της ΝΙΚΗΣ. Διέλευση συνόρων. Στάση στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών. Επίσκεψη στην πόλη ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ή ΜΠΙΤΟΛΑ, όπου θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά και την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και το παζάρι και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Συνεχίζουμε για την ΟΧΡΙΔΑ. Κτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε διπλό λόφο στις ανατολικές όχθες της λίμνης, η κεραμοσκέπαστη πόλη της Οχρίδας αποτελεί τον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό της χώρας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ  06/01/2018   ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ

 Πρωινό και επίσκεψη στο μουσείο Νερού για να θαυμάσουμε τα αρχαιολογικά ευρήματα που χρονολογούνται από τον 12ο – 7ο αιώνα π.Χ. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για το Βυζαντινό Μοναστήρι του Όσιου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του και τη μοναδική πανοραμική θέα του στη λίμνη. Εδώ ξεκίνησαν οι Κύριλλος και Μεθόδιος, οι Έλληνες μοναχοί να διδάξουν στους Σλάβους την αλφάβητο (Κυριλλικά) και τη βίβλο. Ελεύθερος χρόνος για αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Επιστροφή στην παλιά πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ όπου θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου. Μετά περιήγηση στα καλντερίμια, τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, τις βυζαντινές εκκλησίες (Αγία Σοφία, Άγιος Κλήμης), το Αρχαίο Θέατρο, το μεσαιωνικό Κάστρο του Τσάρου Σαμουήλ και τα μικρομάγαζα με τα είδη Λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και ψώνια στην πόλη ή σας προτείνουμε μια αναζωογονητική κρουαζιέρα (προαιρετική) στη λίμνη με θέα τις όχθες, τις Βυζαντινές εκκλησιές και τα γραφικά χωριά. Το βράδυ δείπνο με μουσική (ορχήστρα) για διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ  07/01/2018  ΟΧΡΙΔΑ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΞΑΝΘΗ

 Πρωινό και αναχώρηση για το τουριστικό θέρετρο της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ, χτισμένη πάνω στη δυτική όχθη της λίμνης της Οχρίδας. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία της πόλης που τη χωρίζει στα δύο ο ποταμός Ντρίμ ή να επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Αναχώρηση για ΕΛΛΑΔΑ. Διέλευση συνόρων ΝΙΚΗΣ και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

140 EURO

Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:

 100 EURO

Μονόκλινο:

170 EURO

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

ü   Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο του γραφείου μας.

ü   Δυο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.

ü   Δύο πρωινά σε μπουφέ.

ü   Δυο δείπνα (το ένα με ορχήστρα για διασκέδαση).

ü   Επίσημο τοπικό ξεναγό.

ü    Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.

ü   Φ.Π.Α.

 

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

ü  Εισόδους μουσείων, γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.

ü  Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται προαιρετικό.

 

 

 

 

 
 
  
   
Mailing List

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές μας


:: Η εταιρεία μας :: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :: Όροι Ταξιδίων :: Υπηρεσίες :: Εκδρομές :: 4ΗΜΕΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 30-02/01/17 :: 3HMERH ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 24-26/12/17 :: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 23-26 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ :: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ 24-26/12/17 :: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΑΡΙΣΑ -ΜΕΤΕΩΡΑ -ΤΡΙΚΑΛΑ 23-26/12/17 :: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 23-26/12/17 :: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΣΟΦΙΑ 23-26/12/17 :: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -ΒΙΕΝΝΗ 23-27/12/17 :: ΗΜΕΡΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 31-02/01/17 :: 3ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛ/ΠΟΛΗ :: 4 ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – :: ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ :: ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ :: 3ΗΜΕΡΗ & 4ΗΜΕΡΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: 4ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: Επικοινωνία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης