ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -ΒΙΕΝΝΗ 23-27/12/17


TASIOS TRAVEL 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 22 - ΞΑΝΘΗ 

ΤΗΛ.2541026865

Info@tasiostravel.gr

 

 

 

5ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ

 

ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 

 

1η Μέρα: ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2017   ΞΑΝΘΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 

 Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 03:00 το πρωί. Διέλευση συνόρων Ορμενίου. Διέλευση Βουλγαρίας. Έλεγχος τελωνείων Βουλγαρίας και Σερβίας, θα περάσουμε από την πόλη ΝΙΣ όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος και περνώντας περιφερειακά από διάφορες πόλεις της ΣΕΡΒΙΑΣ, φθάνουμε στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η Μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2017   ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 Πρωινό και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το Φρούριο Καλεμεγκνταν, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον πύργο Νεμπόϊσα που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου. Επίσης Θα δούμε τα ερείπια από το παλιό τζαμί και τον ορθόδοξο καθεδρικό ναό με τους τάφους των Σέρβων πριγκίπων του Οίκου Ομπρένοβιτς. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Σάββα, που αποτελεί τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων και το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη. Στην συνέχεια, στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα, το Εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο, ένα κλασικό δείγμα βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το μαργαριτάρι του Δούναβη, τη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2017   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και στη λεωφόρο της Δημοκρατίας θα θαυμάσουμε τα καλοδιατηρημένα κτήρια. Συνεχίζοντας θα δούμε το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη Βούδα από την γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των Βασιλέων. Στο λόφο του Γκέλερτ, από όπου θα έχουμε μια πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλα. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης ή σας προτείνουμε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα ήσυχα νερά του Δούναβη και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με τα παραδοσιακά τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα: ΤΡΙΤΗ 26/12/2017   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 Πρωινό και αναχώρηση για ΒΙΕΝΝΗ, την πόλη της τέχνης και της μουσικής. Με  συνοδεία τοπικού ξεναγού, θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσία, το αριστούργημα Σέμπρουν, τη Ρινγκ Στράσσε με το θαυμάσιο πάρκο, την όπερα, τα ανάκτορα Χόφεμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και την Εκκλησία του Τάματος. Μετά την ξενάγηση θα υπάρχει χρόνος για να κάνετε μια

βόλτα στην ελληνική συνοικία της πόλης. Επιστροφή στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.  

  

 

 

 

5η Μέρα: ΤΕΤΑΡΤΗ  27/12/2017  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΞΑΝΘΗ

 Πρωινό και γεμάτοι από όμορφες εικόνες παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής μας. Με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 

 

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

300 EURO

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:

260 EURO

Μονόκλινο:

400 EURO

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ü  Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.

ü  Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 ΑΣΤΕΡΩΝ.

ü  Πρωινά σε ανοιχτό μπουφέ.

ü  Τέσσερα δείπνα.

ü  Ξεναγήσεις – περιηγήσεις του προγράμματος.

ü  Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.

ü  Τοπικούς  ξεναγούς.

ü  Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ü  Επιπλέον γεύματα – ποτά.

ü  Εισόδους μουσείων.

ü  Προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με τα παραδοσιακά τσιγγάνικα βιολιά.

ü  Κρουαζιέρα στο Δούναβη.

ü  Νυχτερινών κέντρων και γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται προαιρετικό.

 

 

 

 

   
Mailing List

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές μας


:: Η εταιρεία μας :: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :: Όροι Ταξιδίων :: Υπηρεσίες :: Εκδρομές :: 4ΗΜΕΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 30-02/01/17 :: 3HMERH ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 24-26/12/17 :: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 23-26 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ :: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ 24-26/12/17 :: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΑΡΙΣΑ -ΜΕΤΕΩΡΑ -ΤΡΙΚΑΛΑ 23-26/12/17 :: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 23-26/12/17 :: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΣΟΦΙΑ 23-26/12/17 :: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -ΒΙΕΝΝΗ 23-27/12/17 :: ΗΜΕΡΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 31-02/01/17 :: 3ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛ/ΠΟΛΗ :: 4 ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – :: ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ :: ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ :: 3ΗΜΕΡΗ & 4ΗΜΕΡΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: 4ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: Επικοινωνία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης