ΤΕΝΕΔΟΣ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


TASIOS TRAVEL

TSIMISKI 22 & M.KARAOLI 

TΗΛ.2541026865 mail:info@tasiostravel.com 

XANTHI

Απλά και χαλαρά! …μια υπέροχη εκδρομή στην Τρωάδα του Ομήρου

Αγίου Πνεύματος στη ΤΕΝΕΔΟ

 Εικόνες  πανέμορφες, μεστές περιηγήσεις, ξεκούραστο πρόγραμμα, ζεστές ανθρώπινες επαφές. Επίσκεψη στο νέο  μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Τροίας.  Ένα ταξίδι χρωμάτων, αρωμάτων & γεύσεων  στη μυρωμένη γη της Τρωάδας!

 

3 ΜΕΡΕΣ                                                                               15-17 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2019.

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) και αναχώρηση στις 06:30. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω του δρόμου Κεσάνης πάμε στο Εσέαμπατ (Μάδυτος). Διέλευση Ελλησπόντου. Στάση για λίγο στο Τσανάκαλε. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη που χαλάστηκε & χτίστηκε 9 φορές! Ζήστε το ΕΠΟΣ της Ιλιάδας «μεταφορικά» ανάμεσα σε Ήρωες όπως ο Αχιλλέας, ο Έκτορας, ο Αίαντας, ο Πρίαμος, ο Αγαμέμνονας, ο Πάρις, ο Οδυσσέας, ο Ρήσος, ο Μενέλαος & άλλοι. Επίσκεψη στο νέο μουσείο. Αναχώρηση για το λιμάνι , όπου θα πάρουμε το Φ/Β για το νησί της Τενέδου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο. Βόλτα το βράδυ στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2019.

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση  για περιήγηση του νησιού. Επίσκεψη στο ξωκλήσι του παλιού μοναστηριού  της Αγία Παρασκευής. Εδώ κάθε χρόνο ανήμερα της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιείτε το μεγάλο Πανηγύρι, όπου και συρρέουν οι απανταχού Τενέδιοι της Υδρογείου. Επίσκεψη  και σε Οινοποιείο της περιοχής με τα φημισμένα κρασιά. Ελεύθερος χρόνος στη Χώρα . Το μεσημέρι γεύμα ατομικά στις ταβερνούλες της Χώρας . Ξεκούραση.   Δεν θα παραλείψουμε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στο ακρωτήρι με τις ανεμογεννήτριες.  Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 17.06.2019.

Πρόγευμα και στη συνέχεια Εκκλησιασμός στην Κοίμηση  της Θεοτόκου & επίσκεψη στο μουσείο της Τενέδου, επιβίβαση στο καράβι για την Τρωάδα. Επίσκεψη στο Τσανάκκαλε και στάση στην Καλλίπολη. Συγκέντρωση και αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη στα σύνορα Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.                                                                                                         ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 150€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 185€, ΠΑΙΔΙ 6-12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 120 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν υπερυψωμένο.* Περιηγήσεις & ξεναγήσεις που αναφέρονται. * Εισιτήρια Φ/Β Ελλησπόντου για πούλμαν και επιβάτες.* Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  CAPRAZ HOTEL 4*SUPERIOR στην

Τένεδο. * Πλούσια ημιδιατροφή(πρωινό & δείπνο). * Έμπειρο του γραφείου συνοδό. * Επίσημο ξεναγό στην Τροία & το αρχαιολογικό μουσείο. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών). * ΦΠΑ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. * Έξτρα φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Ξάνθη-Αγροτική 04:45, Κομοτηνή-Δημαρχία 05:40

 

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

   
Mailing List

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές μας


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης