ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ


TASIOS TRAVEL 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 22 - ΞΑΝΘΗ 

ΤΗΛ.2541026865

Info@tasiostravel.gr

 

 

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

 

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΪΑ – ΚΑΡΠΑΘΙΑ

 

ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ  04/01/2018  ΞΑΝΘΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

 Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 05:00 το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Μετά το φαγητό θα πάμε μια νυχτερινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/01/2018  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ)

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για  τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου PELES”. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το χωριό Μπράν με το Μεσαιωνικό Πύργο του Κόμη Δράκουλα. Αναχώρηση για την Μεσαιωνική πόλη Μπρασόφ, περιήγηση στην παλιά πόλη, τη πασίγνωστη Μαύρη Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, και ολιγόλεπτη στάση στην υπέροχη Πλατεία. Επιστροφή στο Βουκουρέστι. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση

 

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ  06/01/2018  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα επισκεφθούμε το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“ , μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936, μετά το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας "Grigore Antipa", χτίστηκε το 1835 και είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του είδους του στον κόσμο. Θα δούμε την Αψίδα του Θριάμβου,  το σπίτι του λαού και Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χέρεστραουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Μετά θα επισκεφτούμε ένα από τα πολυκαταστήματα του Βουκουρεστίου, και θα έχουμε  ελεύθερο χρόνο για φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ  07/01/2018  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΞΑΝΘΗ

 Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στη γραφική και πανέμορφη παλαιά Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το Βελίκο Τάρνοβο, ελεύθερος χρόνος για φαγητό και να γνωρίσουμε την πόλη. Μετά μέσω Νόβας Ζαγόρας και διέλευση συνόρων Ορμενίου. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 

 

HOTEL VENEZIA 4 ΑΣΤΕΡΩΝ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ)

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

195 ΕΥΡΩ

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:

130 ΕΥΡΩ

Μονόκλινο:

230 ΕΥΡΩ

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

  • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι στο ξενοδοχείο VENEZIA’ (κεντρικό)

     4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.

  • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Τρία  δείπνα σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Τοπικό ξεναγό στην Ρουμανία.
  • Αρχηγό γραφείου.
  • Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.
  • Ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

 

 

 

 

 

 

         

   
Mailing List

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές μας


:: Η εταιρεία μας :: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :: Όροι Ταξιδίων :: Υπηρεσίες :: Εκδρομές :: 4ΗΜΕΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 30-02/01/17 :: 3HMERH ΚΩΝ/ΠΟΛΗ 24-26/12/17 :: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 23-26 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ :: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ 24-26/12/17 :: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΛΑΡΙΣΑ -ΜΕΤΕΩΡΑ -ΤΡΙΚΑΛΑ 23-26/12/17 :: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 23-26/12/17 :: ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΣΟΦΙΑ 23-26/12/17 :: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -ΒΙΕΝΝΗ 23-27/12/17 :: ΗΜΕΡΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 31-02/01/17 :: 3ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛ/ΠΟΛΗ :: 4 ΗΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – :: ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ :: Θ Ε Ο Φ Α Ν Ε Ι Α 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ :: ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ :: 3ΗΜΕΡΗ & 4ΗΜΕΡΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: 4ΗΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΣΚΙ :: Επικοινωνία ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης