4 ΗΜΕΡΗ ΣΜΥΡΝΗ


4ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

 

ΤΡΟΙΑ – ΑΪΒΑΛΙ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΚΟΡΔΕΛΙΟ

  

   

ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-03-2019  ΞΑΝΘΗ – ΑΪΒΑΛΙ

 Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 06.00 το πρωί. Διέλευση συνόρων. Έλεγχος διαβατηρίων, στάση για ψώνια στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών, είσοδος στην Τουρκία. Συνεχίζουμε για τα Δαρδανέλια μέσο ΚΕΣΣΑΝΗΣ – ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ φθάνουμε στο ECEABAT (αρχαία Μάδυτος) από όπου με ferry boat θα διασχίσουμε τα στενά των Δαρδανελίων για το ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ. Άφιξη και επίσκεψη στα αρχαία μνημεία της μυθικής ΤΡΟΙΑΣ, όπου θα περιηγηθούμε στην πόλη που χτίστηκε εννέα φορές και ο Όμηρος δόξασε με το ανυπέρβλητο έπος της Ηλιάδας. Θα δούμε ακόμη τα ερείπια από την παλιά πόλη, το Αντίγραφο του Δούρειου Ίππου, για να καταλήξουμε στις Κυδωνίες μέσα σε ένα απέραντο κάμπο από ελαιόδεντρα, το γραφικό ΑΪΒΑΛΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 09-03-2019   ΑΙΒΑΛΙ – ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ – ΣΜΥΡΝΗ  

 Πρωινό και θα επισκεφθούμε τα πανέμορφα ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ, ένα σύμπλεγμα από 22 μικρά νησάκια διασκορπισμένα στο κόλπο του ΑΪΒΑΛΙΟΥ. Επίσκεψη στον ανακαινισμένο ΝΑΟ των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ του 1890, στα γραφικά σοκάκια με τις παλιές σαπωνοποιίες. Θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά σπίτια που σώζονται ακόμη και κοσμούν το ΑΪΒΑΛΙ. Και συνεχίζουμε για την ΠΕΡΓΑΜΟ με ξενάγηση στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, την Βασιλική του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (κόκκινη αυλή) και την παλιά ελληνική συνοικία. Μετά μέσω ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, φθάνουμε στην πανέμορφη και πολυτραγουδισμένη ΣΜΥΡΝΗ, μια μητρόπολη με τεράστιες λεωφόρους, και επιβλητικά κτίρια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο. Το βράδυ σας προτείνουμε  να περπατήσετε τη παραλιακή της πόλης και να ανακαλύψετε τα μυστικά γεύσεων και διασκέδασης αυτής της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 10-03-2019 ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στην αρχαία ΕΦΕΣΟ. Επίσκεψη στη βασιλική εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ο οποίος εδώ έγραψε το Ευαγγέλιο του, πέθανε και ετάφη, χτισμένη τον 6ο μ.Χ. αιώνα επί Ιουστινιανού. Θα δούμε το ΤΕΜΠΛΟ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ, τη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, το ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟ, το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ, την ΑΓΟΡΑ, τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, τη ΔΙΠΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, το ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, το ΣΤΑΔΙΟ, το ΘΕΑΤΡΟ όπου μίλησε για πρώτη φορά ο Απόστολος Παύλος και το ΤΕΜΠΛΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ που θεωρούνταν ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου. Στη συνέχεια, μετάβαση στο ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ (νησί του Πουλιού), τη ΝΕΑΠΟΛΗ της Ελληνιστικής περιόδου και τη ΣΚΑΛΑ ΝΟΒΑ των Ενετών. Γεύμα και ελεύθερη ώρα στην αγορά. Επιστροφή στη ΣΜΥΡΝΗ. Δείπνο. Το βράδυ έξοδος για το προαιρετικό γλέντι μας με μουσική. Διανυκτέρευση.

 

 

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΘΑΡA  ΔΕΥΤΕΡΑ 11-03-2019  ΣΜΥΡΝΗ – ΞΑΝΘΗ

 Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη της ΣΜΥΡΝΗΣ. Στην παραλιακή  λεωφόρο (ΚΟΡΝΤΟΝ), στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ, στο ΚΟΝΑΚΙ, και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ (ΑΛΣΕΤΖΑΚ) που κάηκε και δεν έχει τίποτα από την παλιά της δόξα. Μετά θα πάμε στο ΚΟΡΔΕΛΙΟ (ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ) όπου θα έχουμε χρόνο στον εμπορικό πεζόδρομο για ψώνια και φαγητό. Αναχώρηση για την επιστροφή μας, με τις ανάλογες στάσεις για ξεκούραση και καφέ. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 

 

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

150  EURO

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:

110  EURO

Μονόκλινο:

210  EURO

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • Μεταφορά με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο CINAR στο ΑΪΒΑΛΙ και δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ANEMON FUAR στην ΣΜΥΡΝΗ και τα 2 ξενοδοχεία είναι 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό μπουφέ στα ξενοδοχεία.
 • Τρία δείπνα στα ξενοδοχεία.
 • Επίσημο  ξεναγό.
 • Εισιτήρια FERRY BOAT  ΕΤΣΕΑΜΠΑΤ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΕΤΣΕΑΜΠΑΤ.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
 • Φ.Π.Α.

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 

 • Εισόδους μουσείων
 • Εισόδους αρχαιολογικών χώρων
 • Προαιρετικές διασκεδάσεις και μεσημεριανά γεύματα.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Mailing List

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές μας


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης