4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


TASIOS TRAVEL 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 22 - ΞΑΝΘΗ

ΤΗΛ.2541026865

[email protected]

 

 

 

 

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΝΑΥΠΛΙΟΝΕΑ ΚΙΟΣ – ΜΥΚΗΝΕΣΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΒΟΛΟ

 

ΤΟΛΟ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑΣΠΕΤΣΕΣ 

 

ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 

 

 

1η ΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-06-2022   ΞΑΝΘΗ – ΝΑΥΠΛΙΟ (ΝΕΑ ΚΙΟΣ)

 Αναχώρηση το πρωί στις 08:00 από το γραφείο μας, μέσω ΚΑΒΑΛΑΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – ΛΑΡΙΣΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ και μέσω της Αττικής Οδού, περνάμε από τον ΙΣΘΜΟ της ΚΟΡΙΝΘΟΥ με τις ανάλογες  στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το απόγευμα στην ΝΕΑ ΚΙΟ που είναι επίνειο του ΝΑΥΠΛΙΟΥ οι κάτοικοι είναι πρόσφυγες από την ΚΙΟ της ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 11-06-2022  Ν. ΚΙΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΑΡΧ. ΕΠΙΔΑΥΡΟ

 Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ (ναός του Ασκληπιού), όπου θα θαυμάσουμε το ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ. Μετά στον αρχαιολογικό χώρο των ΜΥΚΗΝΩΝ τη θρυλική πρωτεύουσα των ΑΤΡΕΙΔΩΝ με μεγάλη συμβολή στον Ελληνικό πολιτισμό. Εκεί θα επισκεφθούμε τον ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ και την ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ, μέρος των ΚΥΚΛΩΠΕΙΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. Και καταλήγουμε στο ΝΑΥΠΛΙΟ, περιήγηση στη γραφική πόλη, και την πρώτη πρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ όπου θα δούμε το ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, το ναό του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ τον ΒΡΑΧΟ του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ με την πανοραμική θέα, τις ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, το ΜΠΟΥΡΤΖΙ, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Στη συνέχεια ελεύθεροι για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα επισκεφτούμε το ΝΑΥΠΛΙΟ. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 12-06-2022  Ν. ΚΙΟΣ –   ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ  ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετάβαση στο λιμανάκι του ΤΟΛΟΥ για μια προαιρετική ολοήμερη κρουαζιέρα με το καραβάκι. Πρώτη στάση για 3 ώρες στην ΥΔΡΑ, νησί που έχει συνδέσει το όνομά του με τους ναυτικούς αγώνες του 1821, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε μόνοι σας τα πλακόστρωτα στενά, το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, τα αρχοντικά κλασικά σπίτια (ΤΟΜΠΑΖΗΣΑΧΤΟΥΡΗΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ, και άλλα), τη ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ με το μαρμάρινο καμπαναριό. Δεύτερη στάση για 2 ώρες στις ΣΠΕΤΣΕΣ, μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο στο αρχοντικό του ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΜΕΞΗ, το αρχοντικό της ηρωίδας ΛΑΣΚΑΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, που είναι ιδιωτικό μουσείο και το ναό του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Και στα 2 νησιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμαξες και να κάνετε βόλτες. Επιβίβαση στο καραβάκι και επιστροφή στο ΤΟΛΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

4η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 13-06-2022   Ν. ΚΙΟΣ – ΒΟΛΟΣ – ΞΑΝΘΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεση στάση στον ΒΟΛΟ για να γευματίσουμε στα φημισμένα τσιπουράδικα. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

240 EURO

Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:

175 EURO

Μονόκλινο:

320 EURO

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στην ΝΕΑ ΚΙΟ στο ξενοδοχείο IGNATIA 3 αστέρων Παραλιακό (Βαθμολογία 7,7 στο Booking)  σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινά μπουφέ στο  ξενοδοχείο.
 • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές  του προγράμματος.
 • Τοπικό ξεναγό.
 • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
 • Ο φόρος διαμονής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Νυχτερινές διασκεδάσεις, γεύματα-δείπνα.
 • Εισόδους σε Αρχαιολογικούς χώρους.
 • Κρουαζιέρα  ΥΔΡΑ και ΣΠΕΤΣΕΣ.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.        

 
 
  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Mailing List

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές μας


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης