ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


TASIOS TRAVEL

TSIMISKI 22 & M.KARAOLI

TΗΛ.2541026865 mail:info@tasiostravel.com

XANTHI

 

 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ

 

ΑΠΟ 15  με 17  IOYNIOY 2016

 

1η ΗΜΕΡΑ  ΞΑΝΘΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση ώρα 01:00 το ξημέρωμα  Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος  στην Τουρκία.  Μέσω Κεσάνης  περιφερειακά  της Ραιδεστού όπου στάση για λίγο. Άφιξη στην ΒΑΣΙΛΙΔΑ των πόλεων με την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. Περιήγηση στα ΧΕΡΣΑΙΑ ΤΕΙΧΗ, μέχρι να φθάσουμε και να επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (BALUKLI) επίσκεψη στο Αγίασμα  και στους τάφους Πατριαρχών.

Μετά το Μπαλουκλί θα πάμε παραλιακά στο SIRKESI να πάρουμε το βαποράκι για την Κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ. Ξεκινάμε από την είσοδο του ΚΕΡΑΤΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ με τα μνημεία της, όσο και την πλευρά του ΓΑΛΑΤΑ με τον περίφημο ΠΥΡΓΟ. Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, το περίφημο ανάκτορο (ξενοδοχείο CIRAGAN), περνάμε κάτω από την μεγάλη ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ  ΒΟΣΠΟΡΟΥ, στο Μεσοχώρι(ORTAKOY)  βλέπουμε τα δυο μεγάλα ΦΡΟΥΡΙΑ ROUMELI HISAR ,ANATOLU HISAR και την δεύτερη ΓΕΦΥΡΑ. και πλησίον των Ασιατικών ακτών, περνάμε από την Χρυσούπολη (USKUDAR), τον Πύργο του Λεάνδρου(KIZ KOULESI),τον πρώτο σιδηροδρομικό σταθμό της Ασίας (HAYDAR PASA).Φθάνουμε πάλι στο SIRKESI και αναχωρούμε για την περιοχή TAΞIM όπου είναι το ξενοδοχείο. Το βράδυ προτείνουμε βόλτα στην πλατεία ΤΑΞΙΜ και τον κοσμικό πεζόδρομο της ΜΠΕΟΓΛΟΥ η προαιρετική διασκέδαση σε ΟRIENTAL.   Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχωρούμε για το ιστορικό κέντρο, ξενάγηση στο Βυζαντινό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, τη ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ, το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ, την Γερμανική  κρήνη ,  την Θρυλική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, χτισμένη στα σχέδια του ΙΣΙΔΩΡΟΥ και ΑΝΘΕΜΙΟΥ, την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ( YERI BATAN). Συνεχίζουμε  για τα Πριγκιπόνησα . Θα επισκεφθούμε την Πρίγκιπο. Ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα με τα παϊτόνια και γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ.

Πρωινό και αναχώρηση για προσκύνημα στο Πατριαρχείο. Περιήγηση και ξενάγηση στο Ναό του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Φανάρι. Συνεχίζουμε για την ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο Ακάθιστος ύμνος, κατά την πολιορκία της Πόλης από τους Αβάρους). H επόμενη μας στάση  είναι η Μονή της Χώρας, το (Καριέ τζαμί), με τα περίφημα   ψηφιδωτά.   

 Τέλος , με ενδιάμεση στάση στο FORUM ,για φαγητό , επίσκεψη  στο ενυδρείο ,να κάνουμε τα τελευταία ψώνια, αναχωρούμε για Ξάνθη . Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας .

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 

 

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 134 €   ΚΑΤΆΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 199 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • Τρείς διανυκτερεύσεις HTL CRYSTAL 4* στην ΠΕΡΙΟΧΗ TAXIM σε δίκλινα  δωμάτια.
 • Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
 • Επίσημο ξεναγό.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων, γεύματα - δείπνα.
 • Τα εισιτήρια για τα Πριγκηπόννησα.
 • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή δεν αναφέρεται. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Mailing List

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές μας


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης