3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ


ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ (ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)

 

ΠΥΡΓΟΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ ΒΑΡΝΑ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ

 

ΑΠΟ 07 ΕΩΣ 09  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

1η Μέρα: Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 07-04-2018   ΞΑΝΘΗ – ΠΥΡΓΟΣ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 06:00 το πρωί. Διέλευση συνόρων Ορμενίου, είσοδος στην Βουλγαρία. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή, και θα φθάσουμε στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας τον Πύργο. Περιήγηση της πόλεως και ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο για φαγητό και αγορές. Μετά τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας AQUA κατηγορίας 4 αστέρων, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, όσοι θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα SPA CENTER  (Σάουνα, Χαμάμ, μασάζ, Jacuzzi, Κλειστή Πισίνα κ.α). Το βράδυ θα πάμε για την παρακολούθηση της Ανάστασης σε εκκλησία του Πύργου. Μετά το φιλί της Αγάπης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας θα έχουμε Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση. 

2η Μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 08-04-2018 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΓΧΙΑΛΟ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ–ΒΑΡΝΑ   

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη πόλη της Βάρνας, πρώτη μας στάση για προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου της Αγχιάλου.

Άφιξη στην πόλη της Βάρνας την μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας, περιήγηση της πόλεως θα επισκεφθούμε τον εκπληκτικό Καθεδρικό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, χτισμένος όπως ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Πετρούπολης. Μετά θα παρακολουθήσουμε ένα σόου με δελφίνια στο Δελφινάριο. Ελεύθερη ώρα στον πεζόδρομο της Βάρνας για φαγητό. Στην επιστροφή μας θα επισκεφτούμε το Νεσέμπαρ (Αρχαία Μεσημβρία) που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ Εορταστικό Πασχαλινό Δείπνο.   Διανυκτέρευση.  

 

3η Μέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ  09-04-2018  ΠΥΡΓΟΣ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και συνεχίζοντας στις πόλεις της Μαύρης Θάλασσας φθάνουμε  στην πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα την Σωζόπολη(Αρχαία Απολλωνία). Εδώ θα δούμε τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρέθηκαν πρόσφατα και φυλάσσονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια. Μετά επιστροφή στον Πύργο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και ψώνια σε Εμπορικό Κέντρο. Αναχώρηση για την επιστροφή μας κάνοντας τις ανάλογες στάσεις για καφέ. Διέλευση συνόρων άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:

145 EURO 

Παιδί από 2 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:

 105 EURO 

Μονόκλινο:

    170 EURO

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1ον : Μεταφορά με πολυτελή υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.

2ον : Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘AQUA κατηγορίας  4 αστέρων σε δίκλινα  δωμάτια.

3ον : Δυο πρωινά μπουφέ.

4ον : Το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου.

5ον : Το Εορταστικό Πασχαλινό Δείπνο με ποτό.

6ον : Συνοδό – ξεναγό του γραφείου.

7ον : Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1ον : Εισόδους μουσείων, Δελφινάριο.

2ον : Ποτά και φιλοδωρήματα.

3ον : Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ:

  Κλειστή εσωτερική πισίνα

  SPA CENTER 

  Γυμναστήριο

  Σάουνα

  Μασάζ

  Τζακούζι

  Τούρκικο Χαμάμ

  Σολάριουμ  

 

 

 


 


 

 

   
Mailing List

Γράψτε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές μας


active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης